EXIT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evo, evo, nadam se da će momak iz Velikog brda bit zahvalan

3 posters

Go down

Evo, evo, nadam se da će momak iz Velikog brda bit zahvalan Empty Evo, evo, nadam se da će momak iz Velikog brda bit zahvalan

Postaj by Guildmage ned vel 24, 2008 9:36 pm

Pozz svima!
Ja sam Makaranin, školujem se u inozemstvu (Splitu).
Uglavnom, poznat kao Boki, bla bla. Neznam, ako ima netko koje pitanje, pitajte
Guildmage
Guildmage

Broj postova : 2
Registration date : 24.02.2008

[Vrh] Go down

Evo, evo, nadam se da će momak iz Velikog brda bit zahvalan Empty Re: Evo, evo, nadam se da će momak iz Velikog brda bit zahvalan

Postaj by ratnik_svjetlosti ned vel 24, 2008 11:05 pm

ugl, čemu potriba za otvaranjen lokalnog foruma kad već postoji ki foum na kojem je logirano oko 2-ak makarana?!?! bezze

HAHAHHAHAHHA jadna reklama.

ratnik_svjetlosti

[Vrh] Go down

Evo, evo, nadam se da će momak iz Velikog brda bit zahvalan Empty Re: Evo, evo, nadam se da će momak iz Velikog brda bit zahvalan

Postaj by Nikopol pon vel 25, 2008 12:24 am

ratnik_svjetlosti je napisao/la:ugl, čemu potriba za otvaranjen lokalnog foruma kad već postoji ki foum na kojem je logirano oko 2-ak makarana?!?! bezze

HAHAHHAHAHHA jadna reklama.

Ovaj lega, Been there,seen that, ROFLMAO-o se do iznemoglosti. Na forumu imate ulogano oko 50 ljudi od kojih je možda 10 aktivno sa jednim komentarom po danu pa mi nemoj molim te pričati priče.Imate admine kojih bi se i Hitler posramio em da ni oni nemaju nikakvu funkciju jer te očito nisu ničemu naučili. Na bilo kojem pristojnom forumu bi prvo pročitao pravila pa onda mlatio gluposti uokolo. i.e.-ČITAJ PRAVILA.

A u ostalom nije baš i da nudite išta osim treada po imenu, šta se ždere(ujedno i vaše najbolje ostavarenje)

Srdačan pozdrav
Nikopol
Nikopol
Admin

Broj postova : 67
Registration date : 26.09.2007

https://exit.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj by ratnik_svjetlosti ned oľu 09, 2008 3:52 pm

pa ne znan koliko je baš zanimljiv i posjećen ovaj forum, ugl sve postove piše napoleon...
a šta se se tice statistike vezane za kačić, aj malo se bolje informiraj!

ratnik_svjetlosti

[Vrh] Go down

Postaj by Nikopol ned oľu 09, 2008 9:54 pm

ratnik_svjetlosti je napisao/la:pa ne znan koliko je baš zanimljiv i posjećen ovaj forum, ugl sve postove piše napoleon...
a šta se se tice statistike vezane za kačić, aj malo se bolje informiraj!

Što se vašeg foruma tiče ja sam svoje rekao,nevidim apsolutno nikakav razlog da promjenim svoje mišljenje op njemu...
ajd učini mi uslugu,oš plz. Ako te forum ne zanima onda nemoj ništa više postati ili još bolje nemoj se više nikad logati(samo reci ja ti izbrišem acc. i svi sretni Smile )

Srdačan pozdrav
Nikopol
Nikopol
Admin

Broj postova : 67
Registration date : 26.09.2007

https://exit.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]