igre. aka, now playing
5 posters
Stranica 1 / 1.
igre. aka, now playing
evo kako iman dosta slobodnog vremena, a dosadile su mi moje igre. zanima me kakve igre igrate, volite. tako mozda pocmem igrat nesto drugo jer su mi ove moje vec priko glave.
od dosade sam pocea igrat, jednostavne flash igrice tipa ovo:
http://www.bubblebox.com/play/skill/902.htm
pa san se navuka i sad dnevno izgubim najmanje sat/dva na slicne pizdarije
od dosade sam pocea igrat, jednostavne flash igrice tipa ovo:
http://www.bubblebox.com/play/skill/902.htm
pa san se navuka i sad dnevno izgubim najmanje sat/dva na slicne pizdarije
-505-- Broj postova : 27
Registration date : 30.01.2008
Re: igre. aka, now playing
sta to igras ,te dosade ako imas novca igraj World of Warcraft a ako ne onda neke igre kao COD2 Online
Darkmasteron je napisao/la:sta to igras ,te dosade ako imas novca igraj World of Warcraft a ako ne onda neke igre kao COD2 Online
Ajde vrati se divljenju toj slici ogromnog orka kojeg ima nacrtanog na zidu svoje sobe...
NP:Tetris-majka svih igrica,Puzzle Booble i po meni jedan od zanimljivijih jednostavnih online igrica Trackmania Nations
Nikopol je napisao/la:Darkmasteron je napisao/la:sta to igras ,te dosade ako imas novca igraj World of Warcraft a ako ne onda neke igre kao COD2 Online
Ajde vrati se divljenju toj slici ogromnog orka kojeg ima nacrtanog na zidu svoje sobe...
NP:Tetris-majka svih igrica,Puzzle Booble i po meni jedan od zanimljivijih jednostavnih online igrica Trackmania Nations
dont bullshit
wow, je za kurac, igra koja nema kraja...
vise volim igra kao, starcraft (majka svih igara), heroes, of might and magic (od trice do petice), civilizacija,... i tako neke igra koje imaju dobru/odlicnu pricu za singleplay i valjaju u multi.
a ove novije igre mi bas i nisu nesto, a pogotovo COD-3 i slicna napucavanja, nema meni do half-lifa i counter strajka.
jebes ga, ko voli nek izvoli
vise volim igra kao, starcraft (majka svih igara), heroes, of might and magic (od trice do petice), civilizacija,... i tako neke igra koje imaju dobru/odlicnu pricu za singleplay i valjaju u multi.
a ove novije igre mi bas i nisu nesto, a pogotovo COD-3 i slicna napucavanja, nema meni do half-lifa i counter strajka.
jebes ga, ko voli nek izvoli
Fallout 1 i 2. Half life, Kanter trajk. Heroes of majt i međik, Legion arena, Kingpin, itd.
KINGPIN, ima li to iko????
ma ne mslim na film (to je vjerojatno, nesto sa spidermanom), mislim na igru, jer si je spomenio u prethodnom postu - apoleo
-505- je napisao/la:ma ne mslim na film (to je vjerojatno, nesto sa spidermanom), mislim na igru, jer si je spomenio u prethodnom postu - apoleo
Ako je kolega mislio na ovo: Kingpin: Life of Crime : onda ćemo morati zamoliti admine da otvore novi topic s downloadsima za igrice,zar ne
novi topic sa dawnloudima
Hehe, Imam listu
Counter-Strike Source
World Of Warcraft
Albatross 18
COD4
Audition
San Andreas MP(Jako Rijetko)